Skip to main content

Arcadahallen

- Tulevaisuuden urheiluhalli

Huippuvarusteltu urheiluhalli, joka on rakennettu viiden opiskelija-asuntokerroksen päälle!

Uusi Arcadahallen koostuu modernista kuntosalista, huippuvarustellusta testilaboratoriosta sekä urheiluhallista, jossa voi pelata pallopelejä ja harrastaa välinevoimistelua. Kuntosali on varustettu ajanmukaisilla välineillä jotka tukevat nykypäivän harjoittelumenetelmiä. Testilaboratoriossa voidaan tehdä monipuolisia kuntotestejä: hapenottotestejä, kehonkoostumusmittauksia sekä erilaisia lihaskunto- ja hyppytestejä. Urheiluhallia rakennettaessa keskiössä taas on ollut eri urheilulajien valmiuksiin tarvittavan harjoittelun tukeminen.

Tutustu palveluihimme

Haluatko vuokrata tiloja tai onko sinulla kysyttävää?

Ota yhteyttä!
Arcadahallen idrottshall

Arcadahallen on ainutlaatuinen liikuntapaikka

Urheiluhalli ja kuntosali tarjoavat korkeatasoiset ja tarkoituksenmukaiset tilat terveys- ja hyvinvointialan, erityisesti liikunnanohjaajien ja fysioterapeuttien koulutukseen Arcadassa. Testilaboratorio tukee urheilun, liikkeen ja liikunnan opetusta ja tutkimusta.

Samalla Arcadahallen palvelee myös lähialuetta, sillä tiloja vuokrataan myös ulkopuolisille tahoille. Halli toivottaa tervetulleiksi niin pääkaupunkiseudun tulevat huippu-urheilijat kuin heidät, jotka treenaavat ylläpitääkseen kuntoaan. Testilaboratorio on suunniteltu niin, että se voi palvella laajoja asiakasryhmiä ja tehdä kuntomittauksia edulliseen hintaan.

Kuntosali palvelee tällä hetkellä ainoastaan Arcadan henkilökuntaa sekä opiskelioita.

Palvelut

Arcadahallen Gym

Kuntosali

Treenaa paikassa josta on näkymä yli koko Arabianrannan! Seitsemännessä kerroksessa sijaitseva Arcadahallenin kuntosali on suunniteltu niin korkean tason harjoitteluun kuin tavallisille liikkujille. Kuntosali palvelee tällä hetkellä ainoastaan Arcadan henkilökuntaa sekä opiskelioita.

Lue lisää
Arcadahallen Bollsal/Gymnastics

Pallokenttä / voimistelusali

Urheiluhalli vastaa kooltaan täysimittaista koripallokenttää ja tämä valoisa ja ilmava tila soveltuu pallourheiluun, välinevoimisteluun sekä ryhmäharjoitteluun. Kerhot ja yhdistykset ovat tervetulleita tiedustelemaan vuokrausmahdollisuuksista.

Lue lisää
Arcadahallen Testlabbet

Urheilija- ja kuntotestaus

Testitarjontaan kuuluvat kestävyystestit juoksumatolla tai polkupyöräergometrilla, lihaskuntotestit, kehonkoostumuksen mittaus ja nopeusvoimatestit.

Lue lisää